2013. június 10., hétfő

Ismertető

ÍRÓ PROJECT




Mi is ez pontosan?
Egy önképző program, melyben hasznos tippek, információk, és sok segítség található az íráshoz, legyen az vers, novella, fiction, vagy regény. Az úgynevezett „leckék” felében előkészítő témákat feszegetünk, s csak az alapok tisztázása után vágunk bele igazán az írás szövevényes világába, melybe, ha szeretnél, Te is beléphetsz.
Remélem, Ti is szeretnétek jobban teljesíteni írás terén – én ebben szeretnék segédkezet nyújtani Nektek.

Mire törekednék?
Az igénytelen alkotások kiszorítására, melyekből olyan sok terjedt el az interneten. Az elkövetkezendő tizenhat „lecke” ebben lesz segítségetekre.

Te mit tehetsz?
Ha kérdésed, problémád akad, nyugodtan írhatsz nekem az e-mail címemre (viatokki[kukac]gmail.com), és tudásom szerint válaszolok rá, segítek, nem kell félni, nem harapok nagyot.
Lektorálást, kritikaírást is vállalok, de nem állandó jelleggel, és nem túl hosszú műre.

Mit NE tegyél?
1. Ne tekintsd szentírásnak a leírottakat. Az itt található gondolatok helyenként egyéniek (ezek legtöbbször jelölve vannak egy "szerintem"-mel), így nem kell teljes mértékben egyet értened velem, ha Te másképp gondolod. Az esetek többségében viszont az itt olvasható dolgok valósak, és komoly részét képezik az írásnak.
2. Ne kérd el az leckéket, mert rengeteg munkám van benne. Ezek az írások csakis itt találhatók meg, és szeretném, ha ez így is maradna. Ha viszont mégis szeretnéd máshol, másnak is megmutatni, akkor átlinkelheted máshová, de szeretném, ha az itt leírottak ezen a blogon maradnának. :) (Nem tervezem egyhamar törölni.)

Jó olvasást, sikeres fejlődést, és jó szórakozást kívánok Mindenkinek!
Via

Megjegyzések:
- Gyakoriak a példák, és külső linkekkel való kiegészítések. Ez nem lopás, csak plusz segítség Nektek.
- Forrásként és példaként általam olvasott regényeket, fiction-öket, tananyagokat, internetes forrásokat és főként saját tapasztalatokat használtam fel. Az itt található anyagokat teljes mértékben én állítottam össze, vagyis saját munka.
- Nem áll szándékomban tucat-írókat gyártani. Ezek az anyagok ötleteket, módszereket, szabályokat és kerülendő példákat mutat be. Nem az a célom, hogy magamat istenítsem, és hogy mindenki az én stílusom próbálja másolni, hanem az, hogy mindenki megtalálja a sajátját. - Ez minden értelemben értendő, akkor is, ha saját irományból példálózok (ami nem egyszer előfordul majd). Sajnálom, de abból a legkönnyebb példát hozni, ami a legközelebb áll hozzám. =)
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése